Canelo و Crawford در مذاکرات برای مبارزه در سپتامبر

صفحه اصلی \ اخبار \ Canelo و Crawford در مذاکرات برای مبارزه در سپتامبر
 Canelo و Crawford در مذاکرات برای مبارزه در سپتامبر

هنوز قراردادهای امضا شده‌ای وجود ندارد، اما کانلو آلوارز، بزرگ‌ترین ستاره بوکس، و ترنس کراوفورد آماده هستند تا در آخر هفته استقلال مکزیک در سپتامبر به مصاف هم بروند، اگر همه چیز نهایی شود. و همانطور که کراوفورد از ابتدا گفته بود، این مبارزه در وزن 168 پوند و بدون بند محدودیت بازیابی آب انجام خواهد شد.

بوکسور معروف مکزیکی، سائول “کانلو” آلوارز و آمریکایی ترنس کراوفورد مذاکرات را برای یک مبارزه در سپتامبر آغاز کرده‌اند. این خبر توسط روزنامه‌نگار ESPN، مایک کوپینگر گزارش شده است.

آلوارز آخرین بار در سپتامبر 2024 مقابل ادگار برلانگا به رینگ رفت. آن مبارزه که به پایان رسید، با پیروزی قاطع کانلو و دفاع موفق از عناوین WBA، WBC، و WBO در وزن سوپر میانی به پایان رسید. رکورد او شامل 62 برد (39 با ناک‌اوت)، دو باخت، و دو تساوی است.

کراوفورد آخرین بار در اوت 2024 با اسرائیل مدریموف مبارزه کرد. ترنس آن مبارزه را با پیروزی قاطع به پایان رساند و عنوان قهرمانی WBA و کمربند موقت WBO در وزن سوپر ولترویت را به دست آورد. رکورد او شامل 41 برد (31 با ناک‌اوت) و بدون باخت است.

بوک میکرهای جدید

© Copyright 2025 | sabaplan.net