کوبارسی بعد از تمدید: برای بارسا جان می‌دهم

صفحه اصلی \ اخبار \ کوبارسی بعد از تمدید: برای بارسا جان می‌دهم
کوبارسی بعد از تمدید: برای بارسا جان می‌دهم

پائو کوبارسی، ستاره جوان بارسا، پس از تمدید قراردادش تا ۲۰۲۹ گفت که برای بارسلونا جان می‌دهد.

به گزارش SabaPlan، بارسلونا در ادامه تلاش‌های اخیر برای تضمین آینده‌اش، امروز قرارداد پائو کوبارسی را تا ۲۰۲۹ تمدید کرد. تمدید قرارداد او پس از آرائوخو، پدری، گاوی و جرارد مارتین نشان داد که لاپورتا دوست ندارد ستاره‌های مهم تیمش را در آینده میان‌مدت از دست بدهد.

کوبارسی که تنها ۱۸ سال سن دارد، در ماه مه قراردادش را تمدید کرده بود و امروز بار دیگر پای میز امضای قراردادها نشست و در پیوستی جدید به قراردادش تا سال ۲۰۲۹ بازیکن بارسا شد.

کوبارسی که به همراه پدر و مادرش در دفتر بارسلونا حاضر شده بود، پس از امضای قرارداد جدیدش به رسانه رسمی بارسلونا گفت: “خیلی خوشحالم. هیچوقت اینقدر خوشحال نبوده‌ام. امروز قراردادم را با باشگاه همه زندگی‌ام تمدید کردم. این باشگاه به من همه چیز داده است و من هم برایش جان می‌دهم. این افتخار است که چند سال دیگر بازیکن بارسا هستم.”

اولین بار ژاوی بود که فصل گذشته در بازی مقابل یونیونیستال دو سالامانکا در جام حذفی در روز ۱۸ ژانویه ۲۰۲۴ به کوبارسی میدان داد. او در فصل جاری به یکی از مهره‌های اصلی تیم هانسی فلیک تبدیل شده و تا اینجا در ۸۸ درصد از دقایق حضور بارسا در همه رقابت‌ها به میدان رفته است.

نکات جالب:

  • کوبارسی در سن ۱۶ سالگی به تیم جوانان بارسلونا پیوست و در مدت کوتاهی به تیم اصلی راه یافت.
  • در مسابقات جوانان، کوبارسی ۱۲ گل به ثمر رسانده و ۷ پاس گل داده است.
  • کاربران در فضای مجازی او را با نام “مسی جدید” نامیده‌اند.
  • بارسلونا با این تمدید قرارداد، تا سال ۲۰۲۹ بیش از ۱۰۰ میلیون یورو برای کوبارسی سرمایه‌گذاری کرده است.

نظرسنجی

در ورزش چه چیزی مهم‌تر است؟

View Results

Loading ... Loading ...

بوک میکرهای جدید

© Copyright 2025 | sabaplan.net