کار علی‌اکبری و توله‌ شیر بالا گرفت!

صفحه اصلی \ اخبار \ کار علی‌اکبری و توله‌ شیر بالا گرفت!
کار علی‌اکبری و توله‌ شیر بالا گرفت!

ورزشکار سرشناس ایران با نگهداری یک توله شیر در دردسر عجیبی افتاده است.

به گزارش sabaplan.net، به تازگی امیر علی‌اکبری، ورزشکار پیشین کشتی فرنگی و مبارز کنونی هنرهای رزمی-ترکیبی که در رشته MMA مبارزه می‌کند، تصویری از خود در صفحه اجتماعیش منتشر کرد که با واکنش‌های بسیار زیادی همراه بود.

در آغوش گرفتن یک توله شیر و نگهداری آن در خانه‌اش، باعث اعتراض و واکنش حامیان محیط زیست شد. بسیاری از کاربران در اینترنت نیز با انتقاد از این ورزشگاه معتقد بودند که باید هرچه سریع‌تر این توله شیر را به محیط زیست تحویل دهد. به گفته کاربران، نگهداری از حیوانات وحشی در خانه نه تنها غیرقانونی است، بلکه به خطرات زیادی نیز منجر می‌شود.

با این حال، علی‌اکبری مدعی شد این توله شیر را یک یا دو ماه پیش تحویل محیط زیست داده، اما اکنون در مصاحبه فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مشخص شد که چنین اتفاقی هرگز رخ نداده است. طبق آمار محیط زیست، در سال‌های اخیر میزان نگهداری غیرقانونی از حیوانات وحشی در خانه‌ها ۲۵٪ افزایش داشته است.

امیر علی‌اکبری در آخرین مصاحبه‌اش درباره این موضوع گفته بود: این داستان برای یکی، دو ماه پیش است، اما تازه وایرال شده است. فکر می‌کنم در مورد نگهداری از این حیوان رسالتم را از محیط زیست بهتر انجام دادم، چرا که محیط زیست “پیروز” را کشت، اما من این حیوان را زنده نگه داشتم، بزرگش کردم و تحویل محیط زیست دادم… شیر را خیلی دوست داشتم و دلم می‌خواست چند صباحی با این حیوان همدم باشم و خواست خدا بود که اتفاقی به من خورد. تَر و خشک و بزرگش کردم و واکسن زده تحویل محیط زیست دادم.

اما سرهنگ جمشید محبت‌خانی در گفت‌وگو با رسانه سازمان محیط زیست درباره انتشار فیلم نگهداری از توله شیر توسط علی‌اکبری توضیحات تازه‌ای ارائه داد و گفت: وی چند وقت پیش فیلمی از خود پخش کرد که در حال نگهداری از یک توله شیر است. این فیلم بازتاب زیادی در سطح جامعه و علاقه‌مندان به حیات وحش داشت و آنان در تماس‌های جداگانه این سوال را پرسیدند که چرا یک فرد با سابقه ورزشی این کار را انجام داده است؟ او با این کار خود عملا باعث تشویق افرادی شده که به دنبال نگهداری از گونه‌های حیات وحش هستند.

محبت‌خانی می‌گوید: نگهداری از گونه‌های حیات وحش به ویژه توله شیر جرم بوده و تبلیغ آن در فضای مجازی یک جرم مضاعف است. آقای علی‌اکبری با نگه داشتن توله شیر و انتشار آن فیلم در فضای مجازی مرتکب دو جرم شده است. البته این ورزشکار چند روز پیش اعلام کرد این توله شیر مربوط به یکی از دوستانش بود که توان نگهداری از آن را نداشته و او آن را نگه داشته است. آقای علی‌اکبری در ادامه مدعی شده که این توله شیر را یک یا دو ماه پیش تحویل محیط زیست داده است، اما این صحت ندارد. فرمانده یگان حفاظت محیط زیست در پایان از علی‌اکبری خواست ادعایش را ثابت کند. او گفت: با بررسی انجام شده از تمامی ادارات محیط زیست سراسر کشور، در این مدتی که آقای علی‌اکبری مدعی است هیچ توله شیری تحویل محیط زیست نشده لذا این ادعا تکذیب می‌شود. این فرد اگر راست می‌گوید باید اعلام کند که توله شیر را به کدام محیط زیست استان تحویل داده است.

صحبت‌های تازه این ورزشکار درباره ادعای روز گذشته‌اش جالب خواهد بود. در برخی از کشورها، مانند آمریکا، نگهداری از شیرها به عنوان حیوانات خانگی به یک مسئله جنجالی تبدیل شده است.

نظرسنجی

کدام تورنمنت مهیج‌تر است؟

View Results

Loading ... Loading ...

بوک میکرهای جدید

© Copyright 2025 | sabaplan.net