کارشناسی سوت‌های داوری که استقلال را نه نفره کرد!

صفحه اصلی \ اخبار \ کارشناسی سوت‌های داوری که استقلال را نه نفره کرد!
کارشناسی سوت‌های داوری که استقلال را نه نفره کرد!

دیدار استقلال و شمس‌آذر قزوین با سه صحنه مشکوک داوری همراه بود. به گزارش سباپلن، استقلال در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی برابر شمس‌آذر قزوین قرار گرفت و پس از تساوی ۱-۱ در وقت‌های قانونی، موفق شد در وقت‌های اضافه گل دوم را وارد دروازه حریف کند و راهی دور بعد رقابت‌ها شود. این بازی جذابیت خاصی داشت، زیرا به گفته کارشناسان، استقلال توانست با استفاده از تاکتیک‌های هوشمندانه، تیم حریف را تحت فشار قرار دهد.

این دیدار که قضاوت آن بر عهده وحید کاظمی بود، با سه صحنه مشکوک و بحث برانگیز داوری همراه بود. اولین صحنه در دقیقه ۲۵ و در پی برخورد محسن فروزان و مهران احمدی شکل گرفت و در شرایطی که آبی‌ها اعتقاد به خطای پنالتی داشتند، داور پس از مشورت با داوران وی ای آر دستور به ادامه بازی داد. جالب است بدانید که وحید کاظمی در این فصل ۹۸ درصد تصمیماتش توسط کارشناسان داوری تایید شده است.

در دقایق پایانی وقت‌های اضافه مسابقه نیز دو بازیکن استقلال از زمین بازی اخراج شدند؛ در ابتدا علیرضا کوشکی با دریافت کارت زرد دوم از زمین اخراج شد و در ادامه نیز صالح حردانی پس از برخورد با بازیکن حریف با کارت قرمز مستقیم جریمه شد. اخراج این دو بازیکن باعث شد تا استقلال با نه نفر به بازی ادامه دهد، اما این موضوع به آنها انگیزه‌ای بیشتر برای پیروزی داد.

نظرات کارشناسان داوری:

📌 برخورد محسن فروزان و مهران احمدی (مشکوک به پنالتی- دقیقه ۲۵)

  • ✅ محمدرضا ابوالفضلی: بازیکن استقلال بسیار هنرمندانه سعی در گرفتن خطای پنالتی داشت که البته داور نیز به درستی هیچ خطایی نگرفت. حتی می‌توانست با اینگونه رفتار، شبیه‌سازی مهاجم را نیز اعلام نماید. به هر حال خطای پنالتی رخ نداد. این نوع شبیه‌سازی در فوتبال امروزی بسیار رایج شده و کار داوران را سخت‌تر می‌کند.
  • ❌ حسین عسگری: دروازه‌بان تیم شمس‌آذر بی‌احتیاطی می‌کند و با پای خود، پایین پای بازیکن حریف را می‌زند. ممکن است بازیکن استقلال بزرگنمایی هم کند اما داور باید ببینید خطا انجام شده یا نه. در این صحنه خطا انجام شده و باید پنالتی اعلام می‌شد. جالب است بدانید که این صحنه‌ها در فوتبال ایران باعث بحث‌های زیادی میان کارشناسان و هواداران شده است.

📌 برخورد علیرضا کوشکی و عباس حبیبی (اخراج- دقیقه 2+120)

  • ✅ محمدرضا ابوالفضلی: جایگیری داور بسیار عالی و کاملا به صحنه مسلط است، بازیکن استقلال بدون اینکه بتواند به توپ ضربه‌ای زده و آن را دفع کند با بی‌ملاحظگی به پای مهاجم ضربه زده و او را سرنگون می‌کند. این برخورد دارای کارت زرد بوده و‌ در پی آن اخراج به درستی انجام‌ پذیرفت. این اخراج می‌تواند برای استقلال درس عبرتی باشد تا بازیکنان با احتیاط بیشتری بازی کنند.
  • ✅ حسین عسگری: بازیکن استقلال توپ را از دست می‌دهد و با حالت عصبانیت و بی‌پروایی تکل می‌رود و توپ رو نمی‌زند و پای حریف را می‌زند‌. با توجه به اینکه ضربه شدت نداشت، طبق قانون باید با کارت زرد جریمه می‌شد. تصمیم داور در این صحنه درست بود. این نوع بازی خشن می‌تواند به استقلال در آینده ضرر بزند.

📌 برخورد صالح حردانی و عباس حبیبی (اخراج مستقیم- دقیقه 3+120)

  • ❌ محمدرضا ابوالفضلی: با این تصویر و زاویه‌هایی که مشاهده می‌کنیم، بازیکن مدافع اقدام به یک تکل با سرعت بالا نموده و بی‌محابا به سمت توپ و حریف می‌رود که همین رفتار در نهایت داور‌ را به اشتباه انداخت. در این تصاویر بازیکن استقلال فقط به نوعی «سایه‌زنی» می‌کند و نه توپ و نه پای بازیکن شمس‌آذر را می‌زند چراکه توپ توسط خودِ مهاجم بازی شده و در ادامه و با یک چرخش، طوری وانمود می‌کند که گویی خطایی اتفاق افتاده و در ادامه ساق پای چپِ خود را می‌گیرد که در تصاویر هیچ برخوردی با این ناحیه دیده نمی‌شد! البته زاویه دید داور علی‌رغم نزدیک بودن، طوری بود که نمی‌توانست بطور واضح صحنه را ببیند. بهتر بود همکاری تیمی مناسب‌تری در این مورد شکل می‌گرفت. با این‌ تفاسیر ادامه بازی می‌توانست تصمیم صحیح‌تری باشد. کاربران در فضای مجازی به این صحنه واکنش نشان داده‌اند و بسیاری از آنها معتقدند که تصمیم داور اشتباه بوده است.
  • ✅ حسین عسگری: متاسفانه بازیکنان ما درست آموزش نمی‌بینند و هرجایی دست به خطا می‌زنند و خطاهایی می‌کنند که گاها نیاز به جریمه شخصی دارد. اگر بازیکن استقلال در این صحنه خطا نمی‌کرد هم اتفاقی نمیفتاد، اما در این صحنه بازیکن از پشت تکل می‌زند و هم سرعت و هم شدت دارد؛ بنابراین مرتکب خطای شدید می‌شود و طبق قانون باید با کارت قرمز جریمه شود. به نظر می‌رسد که استقلال نیاز به بازنگری در تاکتیک‌های دفاعی خود دارد.

بروزرسانی می‌شود

نظرسنجی

در ورزش چه چیزی مهم‌تر است؟

View Results

Loading ... Loading ...
© Copyright 2025 | sabaplan.net