پنچری، مدال آسیا را از پارادوچرخه‌سوار ایران گرفت!

صفحه اصلی \ اخبار \ پنچری، مدال آسیا را از پارادوچرخه‌سوار ایران گرفت!
پنچری، مدال آسیا را از پارادوچرخه‌سوار ایران گرفت!

قهرمان سال گذشته پارادوچرخه‌سواری آسیا پس از چهارمی در مسابقات امسال گفت: در مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند به دلیل پنچر شدن چرخ عقبم، سکو را از دست دادم.

به گزارش sabaplan.net، بهروز فرزاد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره علت ناکامی خود در مسابقات قهرمانی آسیا تایلند و کسب جایگاه چهارم در تایم تریل انفرادی و استقامت جاده در بخش پارا، گفت: در این مسابقات علاوه بر این که حریفانم بسیار قدر بودند، متاسفانه در ۴ کیلومتر تایم تریل انفرادی طوقه عقب چرخم پنچر شد و سرعتم از ۴۰ کیلومتر در ساعت به ۲۰ کیلومتر در ساعت رسید. اما با این وجود، مسیر را ادامه دادم و در جایگاه چهارم قرار گرفتم. اگر پنچر نمی‌کردم، قطعا با اختلاف ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قهرمان می‌شدم. البته این گونه مسائل در دوچرخه سواری طبیعی است. قبل از شرکت در مسابقات لاستیک دوچرخه‌ام را چک کرده بودم و مشکل خاصی وجود نداشت، بنابراین دوست داشتم برای پنجمین بار قهرمان آسیا در پیست و جاده شوم.

او در پاسخ به این پرسش که علت عملکرد ضعیف او در استقامت جاده چه بود؟ خاطرنشان کرد: این رقابت‌ها برای نخستین بار در قهرمانی آسیا برای ورزشکاران پارا برگزار می‌شد و ناهماهنگی زیادی در اجرای آن وجود داشت، به طوری که مسئولین برگزار کننده در ابتدا به ما اعلام کردند که این مسابقات بعد از تایم تریل انفرادی با یک روز تاخیر برگزار می‌شود، که متاسفانه این‌طور نشد. از سوی دیگر قرار بود دوچرخه سواران در ۷ دور مسابقه بدهند که در روز مسابقه متوجه شدیم که در ۶ دور برگزار می‌شود. این ناهماهنگی اعتراضات زیادی را حتی از سوی کشورهای دیگر به دنبال داشت و این موضوع سبب شد تا نتوانم عملکرد خیلی خوبی در استقامت جاده داشته باشم و در این ماده نیز چهارم شدم.

او همچنین درباره سمت جدیدش به عنوان سرپرست کمیته انجمن پارادوچرخه سواری، اظهار کرد: پیش از این فرهاد عصفوری ریاست انجمن پارادوچرخه سواری را برعهده داشت که ۲ ماه پیش از این سمت استعفا داد. در جریان مسابقات قهرمانی آسیا تایلند که رئیس فدراسیون نیز حضور داشت، به من گفت چون عصفوری استعفا داده و شما نیز یکی از پیشکسوتان این رشته هستید، این مسئولیت را برعهده بگیرید تا پل ارتباطی بین فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک باشید.

وی افزود: سال آینده بازی‌های پاراآسیایی جوانان را پیش رو داریم و آقای اسدی نیز نگران این قضیه بود که هر سریع‌تر تغییر و تحولات ایجاد شود تا به نتیجه مطلوبی در این بازی‌ها دست پیدا کنیم.

فرزاد در مورد فعالیت همزمان به عنوان ورزشکار و مسئول انجمن گفت: تا ۱۲ ماه آینده هیچ رقابتی ندارم و از سوی دیگر مسئولیت من به عنوان مربی تیم ملی جوانان دوچرخه سواری تا پایان مسابقات قهرمانی آسیا تایلند بود و الان دیگر مسئولیتی ندارم، بنابراین تمرکز اصلی‌ام آماده‌سازی تیم ملی جوانان برای شرکت در بازی‌های پاراآسیایی خواهد بود تا بهترین نتیجه ممکن را در این رده سنی کسب کنیم.

حقایق جالب درباره دوچرخه‌سواری:

  • در مسابقات دوچرخه‌سواری، ورزشکاران می‌توانند سرعتی بالغ بر ۵۰ کیلومتر در ساعت را در مسافت‌های کوتاه به دست آورند. جالب است بدانید که سریع‌ترین سرعت ثبت شده در تاریخ دوچرخه‌سواری ۲۶۸.۸۳۱ کیلومتر در ساعت توسط فرانسیسکو لاکومبه در سال ۲۰۱۸ بوده است.
  • دوچرخه‌سواری یکی از کم هزینه‌ترین ورزش‌ها برای ورزشکاران است. برخی از ورزشکاران پارا به دلیل همین ارزان بودن، به این ورزش روی آورده‌اند.
  • در رقابت‌های دوچرخه‌سواری پارا، تایم تریل انفرادی به عنوان یکی از مهم‌ترین ماده‌ها شناخته می‌شود. جالب است بدانید که در بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰، ایران در این ماده ۴ مدال طلا کسب کرد.
  • دوچرخه‌سواری تنها ورزشی است که به ورزشکاران پارا امکان می‌دهد با ورزشکاران غیر پارا در یک مسابقه رقابت کنند.
  • دوچرخه‌سواری پارا ایران در سال‌های اخیر شاهد پیشرفت‌های چشمگیری بوده است، به طوری که در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا، ایران با کسب ۱۶ مدال طلا، رکوردشکنی کرد.
  • یکی از نکات جالب در دوچرخه‌سواری پارا این است که بسیاری از ورزشکاران پارا دوچرخه‌سواری، پیش از معلولیت، در سطوح بالای ورزشی فعالیت داشته‌اند.
  • مسابقات دوچرخه‌سواری پارا یکی از پرطرفدارترین رویدادهای ورزشی در ایران است و هر ساله تعداد زیادی از علاقه‌مندان را به خود جذب می‌کند.

نظرسنجی

بهترین بوکسور سنگین‌وزن تاریخ؟

View Results

Loading ... Loading ...
© Copyright 2025 | sabaplan.net