پایان کار تنیس روی میز ایران در قطر با حذف شمس

صفحه اصلی \ اخبار \ پایان کار تنیس روی میز ایران در قطر با حذف شمس
دسته‌بندی نشده
پایان کار تنیس روی میز ایران در قطر با حذف شمس

نوید شمس، نماینده ایران، با شکست برابر حریف سوئدی خود در مرحله یک هشتم رقابت‌های بین‌المللی قطر، از جدول این رقابت‌ها کنار رفت.

به گزارش سابا پلن و به نقل از مهر، در ادامه رقابت‌های تنیس روی میز بین‌المللی قطر و از مرحله یک هشتم این مسابقات، نوید شمس امروز به مصاف «رانیفور» از سوئد رفت و برابر او با نتیجه ۳ به یک شکست خورد.

با این نتیجه، شمس از دور رقابت‌ها کنار رفت. او در دور نخست مسابقات استراحت داشت و بعد از آن هم موفق به شکست نماینده عربستان شده بود.

امیرحسین هدایی و امیرمهدی کشاورزی دو نماینده دیگر ایران در این رقابت‌ها بودند که پیش از این حذف شده بودند.

نکته جالب: در این مسابقات، نوید شمس با ضربات سرویس خود توانست تماشاگران را به وجد آورد. این رویداد در بین کاربران اینترنت به عنوان یکی از مهیج‌ترین لحظات مسابقات شناخته شده است.

آمار جالب: نوید شمس در این مسابقات، ۷۲٪ از سرویس‌های خود را به امتیاز تبدیل کرد که این آمار از میانگین جهانی بالاتر است.

نظرسنجی

کدام تورنمنت مهیج‌تر است؟

View Results

Loading ... Loading ...

بوک میکرهای جدید

© Copyright 2025 | sabaplan.net