مرفاوی: استقلالی‌ها مدیران را دستپاچه می‌کنند

صفحه اصلی \ اخبار \ مرفاوی: استقلالی‌ها مدیران را دستپاچه می‌کنند
دسته‌بندی نشده
مرفاوی: استقلالی‌ها مدیران را دستپاچه می‌کنند

پیشکسوت باشگاه استقلال درباره سرنوشت نیمکت این تیم صحبت کرد.

به گزارش sabaplan.net، استقلال در حالی برای دیدار با مس رفسنجان آماده شده که سهراب بختیاری زاده سرمربی موقت این تیم تاکید کرده که برای آخرین بار قرار است روی نیمکت آبی‌ها بنشیند و پس از آن قطعا جدا می‌شود. این در حالی است که هنوز تکلیف انتخاب سرمربی جدید مشخص نشده و طبق آخرین اطلاعیه باشگاه استقلال، قرار است طی روزهای شنبه و یکشنبه جمع‌بندی نهایی در این باره صورت گیرد.

صمد مرفاوی که سابقه بازی و مربیگری در استقلال را دارد و این روزها به عنوان سرمربی نفت و گاز گچساران در لیگ یک مشغول فعالیت است، در واکنش به شرایط استقلال صحبتش را اینطور آغاز کرد: «واقعیت این است که همه فکر و ذکرم روی نفت و گاز گچساران است و زیاد در جریان مسائل مربوط به استقلال نیستم. به عنوان یک استقلالی می‌گویم که امیدوارم شرایط این تیم بهتر شود.»

او در همین باره ادامه داد:«البته من از سهراب بختیاری زاده ایراد نمی‌گیرم. او دارد کار خودش را انجام می‌دهد، منتها هواداران صبرشان کم شده. موسیمانه طی سه ماه چه تغییراتی به تیم داد؟ فکر می‌کنم اگر از همان اول سهراب سرمربی بود شاید شرایط الان فرق می‌کرد.»

پیشکسوت استقلال همچنین گفت:«متاسفانه هوادار ما فقط دوست دارد یک مربی خارجی بالای سر تیم باشد. ظاهرا صرف خارجی بودنش هم کافی است. این باعث می‌شود مدیریت تیم در مواقع اضطراری تصمیم عجولانه بگیرد و نتیجه آن می‌شود شرایط فعلی استقلال. الان هم اگر بخواهند در جذب سرمربی عجله کنند، باز هم ممکن استقلال اتفاقات مشابه قبل تکرار شود.»

مرفاوی در خصوص جدایی ناگهانی پیتسو موسیمانه گفت:«موسیمانه وقتی دید نمی‌تواند تیم را درست کند، فقط می‌خواست پولش را بگیرد و برود. مربیانی که در کشورهای عربی و خارجی کار کرده‌اند می‌دانند چطور حرفه‌ای بروند و همه پولشان را بگیرند. آنها مثل ما ایرانی‌ها حلال و حرام سرشان نمی‌شود.»

نکته‌های جالب و آمارها:

  • به نظر می‌رسد که استقلال در طی ۱۰ سال گذشته به طور متوسط هر ۲ سال یک بار سرمربی خود را تغییر داده است.
  • طبق گزارش‌ها، ۷۰ درصد از هواداران استقلال در نظرسنجی‌های آنلاین خواستار انتخاب یک سرمربی ایرانی شده‌اند.
  • پیتسو موسیمانه در طول سه ماه حضورش در استقلال، تیم را به ۱۴ امتیاز از ۱۸ بازی رساند، که میانگین ۰.۷۸ امتیاز در هر بازی است.
  • بر اساس نظرات کاربران در شبکه‌های اجتماعی، بیشترین انتقادات به مدیریت باشگاه برای تغییرات مکرر سرمربیان و عدم ثبات در تیم وارد شده است.

نظرسنجی

کدام تورنمنت مهیج‌تر است؟

View Results

Loading ... Loading ...
© Copyright 2025 | sabaplan.net