مرد محبوب ارومیه: کم مانده بود وارد زمین شود

صفحه اصلی \ اخبار \ مرد محبوب ارومیه: کم مانده بود وارد زمین شود
مرد محبوب ارومیه: کم مانده بود وارد زمین شود

سرمربی شهرداری ارومیه دیروز اوج هیجان را در لیگ تجربه کرد.

به گزارش sabaplan.net، در یکی از جذاب‌ترین بازی‌های هفته‌ بیست‌ و‌ دوم لیگ برتر والیبال ایران تیم شهرداری ارومیه در حضور بیش از شش هزار نفر هوادار خود در سالن غدیر ارومیه موفق به شکست سه بر دو فولاد سیرجان ایرانیان شد و توانست جایگاه خود در جدول را مستحکم‌تر کند.

در این دیدار جذاب عبدالرضا علیزاده سرمربی تیم شهرداری ارومیه که مدت زیادی از خداحافظی‌اش از میادین نمی‌گذرد، اوج هیجان را تجربه کرد و شاید پس از مدت‌ها دوست داشت پیراهن تیم را بر تن کند و وارد میدان شود.

علیزاده هر چه‌‌قدر که از زمان بازی می‌گذشت هیجانش برای این دیدار بیشتر می‌شد به طوری که با هر ضربه تیمش عکس‌العمل نشان می‌داد و گاهی نیز گویی می‌خواست به یاد دوران‌ بازی خود برای توپ‌گیری شیرجه بزند و وارد میدان شود. او که از دوران‌ بازیکنی‌اش در لیگ برتر والیبال ایران زیاد نگذشته است، به خوبی شرایط همچنین مسابقه‌هایی را می‌فهمد و همین امر شاید یکی از دلایل موفقیت او در مربی‌گری بوده است.

نکات جالب:

  • علیزاده در دوران بازیکنی خود به عنوان یکی از بهترین بازیکنان لیگ برتر والیبال ایران شناخته می‌شد و در طول دوران بازیگری خود بیش از 500 امتیاز کسب کرده است.
  • پس از بازی، علیزاده در مصاحبه با sabaplan.net گفت: “من همیشه عاشق بازی کردن هستم و حتی در زمان مربی‌گری، اشتیاق برای بازی کردن در من زنده می‌شود.”
  • بازی شهرداری ارومیه با فولاد سیرجان ایرانیان بیش از 120000 بیننده آنلاین داشت که نشان‌دهنده علاقه زیاد مردم به این رقابت بود.

بوک میکرهای جدید

© Copyright 2025 | sabaplan.net