مدعی جدید دستکش طلایی لیگ برتر

صفحه اصلی \ اخبار \ مدعی جدید دستکش طلایی لیگ برتر
 مدعی جدید دستکش طلایی لیگ برتر

پارسا جعفری موفق شد نهمین کلین‌شیت خود در این فصل از لیگ برتر را به ثبت برساند.

به گزارش “sabaplan.net”، پارسا جعفری گلر تیم فوتبال ذوب‌آهن با عملکرد درخشان مقابل هوادار تهران توانست دروازه خود را بسته نگه داشته و فاصله خود را با صدر جدول کلین‌شیت و تصاحب دستکش طلا به یک برساند. او با ثبت نهمین کلین‌شیت در کنار علیرضا بیرانوند قرار گرفت و یک کلین‌شیت کمتر از محمدرضا اخباری دارد.

جعفری در بازی با هوادار ضربه رامتین سلیمان‌زاده به سمت دروازه خودی را با واکنش تماشایی به کرنر فرستاد و بعد از ده نفره شدن ذوب‌آهن روی یک موقعیت صد در صد گل با سوپر واکنشی که داشت، دروازه تیم خود را بسته نگه داشت تا در همان لحظه تحسین بازیکنان حاضر در زمین و نیمکت را داشته باشد.

جعفری فصل گذشته از هفته هشتم به ترکیب ذوب‌آهن اضافه شد و تا هفته بیست و پنجم درون دروازه ذوب‌آهن قرار گرفت و 11 بازی انجام داد. او در این مسابقات 9 گل دریافت کرد و 4 کلین‌شیت ثبت کرد. با بهتر شدن آمار نسبت به فصل گذشته، او تا اینجای فصل 15 بازی انجام داده که 9 کلین‌شیت ثبت کرده و 7 گل هم دریافت کرده است.

این دروازه‌بان مقابل استقلال، پرسپولیس کلین‌شیت کرده. او در هفت بازی اخیر فقط مقابل مس رفسنجان دروازه‌اش باز شده است.

نکات جالب:

– پارسا جعفری در بازی با هوادار، یک واکنش دیدنی داشت که در شبکه‌های اجتماعی به سرعت پخش شد و توجه بسیاری از طرفداران فوتبال را به خود جلب کرد.
– یکی از کاربران در فضای مجازی نوشت: “پارسا جعفری به معنای واقعی کلمه یک دیوار است، به خصوص وقتی که در ده نفره بودن تیمش، دروازه را بسته نگه داشت.”
– جعفری با قد 192 سانتی‌متری خود، یکی از بلندقدترین دروازه‌بان‌های لیگ برتر ایران است که به ویژه در مهار توپ‌های هوایی بسیار موفق عمل می‌کند.
– او با ثبت 9 کلین‌شیت در 15 بازی، آماری بهتر از فصل گذشته دارد و امیدوار است با ادامه این روند، دستکش طلایی را از آن خود کند.

پارسا جعفری با این عملکرد درخشان، نه تنها نام خود را به عنوان یکی از مدعیان جدی کسب دستکش طلایی مطرح کرده، بلکه توانسته توجه و تحسین بسیاری از علاقه‌مندان فوتبال را به خود جلب کند.

بوک میکرهای جدید

© Copyright 2025 | sabaplan.net