
تک گل بارسلونا برابر وایهکانو در نیمه نخست توسط رابرت لواندوفسکی از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید. به گزارش sabaplan.net، نیمه نخست دیدار حساس تیمهای بارسلونا و رایو وایهکانو از هفته بیست و چهارم رقابتهای لالیگا با پیروزی ۱-۰ شاگردان هانسی فلیک به پایان رسید. این برد بارسا را تنها یک نیمه تا بازگشت به صدر جدول فاصله داد.
بازی با حملات پی در پی بازیکنان بارسلونا آغاز شد، اما درخشش دروازهبان وایهکانو، باتالا، بازی را بدون گل نگه داشت. با این حال، مقاومت میهمان در دقیقه بیست و هفتم به پایان رسید. لواندوفسکی، ماشین گلزنی بلوگرانا، از روی نقطه پنالتی اولین گل بازی را به ثمر رساند.
در یک صحنه، ارسال کرنر از سمت چپ دروازه وایهکانو با اشتباه مدافع آنها همراه شد و رافینیا به زمین افتاد. داور پس از بازبینی صحنه از طریق وی ای آر، به سود بارسلونا پنالتی اعلام کرد. لواندوفسکی پشت توپ ایستاد و با یک ضربه دقیق، برخلاف جهت حرکت دروازهبان و با برخورد به تیرک، گل زد.
نکات جالب و جذاب:
- لواندوفسکی با این گل، بیستمین گل خود را در لالیگا این فصل به ثمر رساند و اکنون در رقابت با کریم بنزما برای کفش طلای اروپا قرار دارد.
- در یک نظرسنجی آنلاین، ۶۰ درصد از هواداران بارسلونا لواندوفسکی را بهترین بازیکن تیم در این فصل معرفی کردهاند.
- لواندوفسکی با ۳۰ گل در تمامی رقابتهای این فصل، بهترین گلزن بارسلونا بوده است. این آمار او را در رتبهبندی گلزنان برتر اروپا قرار میدهد.
- همچنین، لواندوفسکی با این گل، رکورد گلزنی خود در لالیگا را بهبود بخشید و اکنون به بهترین گلزن خارجی تاریخ بارسلونا تبدیل شده است.
نظرسنجی
