طعنه الکسیا پوتیاس به رئال مادرید!

صفحه اصلی \ اخبار \ طعنه الکسیا پوتیاس به رئال مادرید!
طعنه الکسیا پوتیاس به رئال مادرید!

الکسیا پوتیاس، ستاره بزرگ فوتبال زنان و باشگاه بارسا گفت به خاطر افزایش فاصله فوتبال زنان بارسا با رئال مادرید در این تیم می‌ماند.

به گزارش sabaplan.net، الکسیا پوتیاس، کاپیتان و اسطوره فوتبال زنان بارسلونا یکی از بزرگترین ستاره‌های تاریخ فوتبال زنان دنیا است.

پوتیاس که چند روز پیش مصدوم شده و به مدت سه هفته دور از میادین خواهد بود در مصاحبه‌ای با رسانه رسمی باشگاه بارسلونا از شرایط خود و همچنین آینده‌اش در بلوگرانا گفت.

از مدتی پیش شک و شبهه‌هایی درباره ماندگار شدن و تمدید قرارداد این بازیکن 31 ساله مطرح شده بود. پوتیاس در این مصاحبه گفت: “احساس می‌کنم چه در داخل زمین و چه بیرون از زمین پخته‌تر شده‌ام. از فوتبال لذت می‌برم و البته جلوی جوان‌ها با سن خودم شوخی می‌کنم و می‌گویم پیر شدیم رفت. ولی راستش حاضر نیستم 30 سالگی را بدهم و به 20 سالگی برگردم.”

وقتی از پویتاس درباره آینده‌اش در بارسا پرسیده شد او مثل یک بارسایی متعصب به رئال مادرید طعنه زد و گفت: “رقابت بین رئال و بارسا تاریخی است. الان بین زنان بارسا و زنان رئال فاصله وجود دارد و ما از آنها جلوتر هستیم. نمی‌دانم این فاصله زیاد است یا کم، تشخیصش با مخاطب باشد. ولی این انگیزه‌ای است که باعث می‌شود من در بارسا ادامه بدهم. چون دوست دارم این فاصله بیشتر و بیشتر بشود.”

نکات جالب:

  • الکسیا پوتیاس در سال 2020 به عنوان بهترین بازیکن زن جهان انتخاب شد.
  • بارسا در فصل گذشته با کسب 93 امتیاز از 38 بازی به قهرمانی لیگ دست یافت.
  • در رسانه‌های اجتماعی، کاربران به شوخی می‌گویند که “الکسیا با این حرف‌هایش، بارسا را به بالای قله می‌برد!”
  • پوتیاس با 154 گل در 262 بازی، یکی از بهترین گلزنان تاریخ بارسلونا محسوب می‌شود.

نظرسنجی

کدام سازمان را ترجیح می‌دهید؟

View Results

Loading ... Loading ...

بوک میکرهای جدید

© Copyright 2025 | sabaplan.net