شوک تازه به استقلال: سهرابیان سرباز است!

صفحه اصلی \ اخبار \ شوک تازه به استقلال: سهرابیان سرباز است!
شوک تازه به استقلال: سهرابیان سرباز است!

مدافع جدید استقلال، آرمین سهرابیان، فقط تا پایان بهمن ماه می‌تواند از معافیت تحصیلی خود استفاده کند و پس از آن باید به خدمت سربازی برود.

بر اساس گزارشات سایت sabaplan.net، سهرابیان که طی یک انتقال پرحاشیه از نساجی مازندران به استقلال پیوست، اکنون با مشکل بزرگی برای ادامه حضور در این تیم مواجه شده است. این مدافع باتجربه که سی‌ام بهمن ماه ۱۴۰۲ تحصیل خود در مقطع کارشناسی را به پایان رسانده، بر اساس قوانین تا یک سال می‌توانست از معافیت بعد از تحصیل بهره‌مند شود، اما اکنون باید به خدمت سربازی برود.

این در حالی است که زمان زیادی از حضور سهرابیان در استقلال نمی‌گذرد و مدیران باشگاه بدون اطلاع از وضعیت مربوط به سربازی او را به خدمت گرفته‌اند. در چنین شرایطی، سهرابیان تلاش خواهد کرد تا بتواند معافیت خود را تمدید کند و حداقل تا پایان فصل جاری از رفتن به خدمت سربازی جلوگیری کند. اما موفقیت او در این زمینه هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

نکات جالب:

– آرمین سهرابیان در طول فصل جاری ۱۲ بازی برای استقلال انجام داده و ۳ گل زده است.
– در فصل گذشته، سهرابیان به عنوان بهترین مدافع لیگ برتر انتخاب شد.
– در فضای مجازی، طرفداران استقلال با هشتگ سهرابیان_معافیت_می‌خواهیم به دنبال حمایت از این بازیکن هستند.
– برخی از کارشناسان فوتبال معتقدند که استقلال با از دست دادن سهرابیان، بخش مهمی از قدرت دفاعی خود را از دست خواهد داد.
– در یک نظرسنجی اینترنتی، ۷۸ درصد از طرفداران استقلال از مدیریت باشگاه خواسته‌اند که برای حل مشکل سربازی سهرابیان اقدام کنند.

بی‌شک اگر سهرابیان مجبور به سرباز شدن شود، یک اتفاق غیرمنتظره برای استقلال خواهد بود و آبی‌ها یکی از خریدهای خوب خود در نقل و انتقالات زمستانی را خیلی سریع از دست خواهند داد.

بوک میکرهای جدید

© Copyright 2025 | sabaplan.net