دفاع هاشمی‌نسب از بیرانوند: خدا بهت صبر بدهد!

صفحه اصلی \ Новости \ دفاع هاشمی‌نسب از بیرانوند: خدا بهت صبر بدهد!
 دفاع هاشمی‌نسب از بیرانوند: خدا بهت صبر بدهد!

مهدی هاشمی‌نسب، در یک مصاحبه جنجالی و توفانی، نسبت به اتفاقات حاشیه‌ای دیدار پرسپولیس و تراکتور و فحاشی‌ها به علیرضا بیرانوند واکنش نشان داده است.

به گزارش “سباپلن”، نبرد بزرگ هفته هفدهم لیگ برتر در شرایطی با پیروزی دو بر صفر پرسپولیس برابر تراکتور همراه شد که بازگشت سه پرسپولیسی سابق به استادیوم آزادی و تقابل آنها با تیم سابقشان باعث جنجال و حواشی گسترده‌ای شد که در این میان، علیرضا بیرانوند بیش از سایرین سیبل حملات قرار گرفت.

هواداران پرسپولیس علاوه بر چاپ دلارهای تقلبی منقش به تصاویر بیرانوند، ترابی و اسماعیلی‌فر، شعارهای گسترده‌ای را علیه این سه بازیکن سر دادند و همان‌طور که گفته شد، بیرانوند بیش از دو بازیکن دیگر هدف این شعارها بود و توهین‌های زیادی از سوی سکوهای سرخ‌پوشان به وی صورت گرفت.

آمار جالب: علیرضا بیرانوند در طول دوران حرفه‌ای خود، بیش از 100 بازی برای پرسپولیس انجام داده و در 57 بازی کلین‌شیت کرده است. او همچنین در جام جهانی 2018 روسیه با مهار پنالتی کریستیانو رونالدو، به شهرت جهانی دست یافت.

حالا نیز مهدی هاشمی‌نسب که سالیان سال است به خاطر انتقال جنجالی به استقلال مورد هجمه هواداران رقیب قرار گرفته، درباره اتفاقات بازی پرسپولیس – تراکتور تبریز، واکنش هواداران پرسپولیس به علیرضا بیرانوند، وضعیت استقلال و… صحبت‌هایی با تسنیم انجام داد که در زیر می‌خوانید:

بازی پرسپولیس – تراکتور تبریز حواشی زیادی داشت. هواداران پرسپولیس از مدت‌ها قبل منتظر این بازی بودند تا به خاطر نحوه جدایی علیرضا بیرانوند، به او اعتراض کنند.در مورد تیم خاصی صحبت نمی‌کنم و می‌خواهم درباره بیرانوند حرف بزنم. آقای بیرانوند! خدا به تو صبر بدهد. مادر و خواهرت، مادر و خواهر ما هستند. تحمل کن، چون آن کسی که باید ببیند، می‌بیند.

خیلی‌ها یاد جدایی شما از پرسپولیس و رفتن به استقلال افتادند، اما تفاوتش در این بود که در اولین رویارویی با پرسپولیس در دربی گلزنی کردی و همراه استقلال قهرمان شدی. بیرانوند در این بازی نتوانست تمرکز لازم را داشته باشد…خودم با اینکه زیر هجمه زیادی بودم اما واقعا دلم از این همه ناسزاگویی علیه بیرانوند شکست. مادر بیرانوند مادر من هم هست. ان‌شاء‌الله خدا به مادر کسانی که به مادر بیرانوند ناسزا گفتند سلامتی بدهد و هیچوقت خاری در دست مادرشان نرود. اصلا نمی‌توانم این اتفاق را هضم کنم. وقتی هاشمی‌نسب بگوید نمی‌تواند ناسزاگویی‌ها را هضم کند، ببینید چه اتفاقی افتاده است! این شعارها علیه من هم داده شد، ولی خدا توانی به من داده بود که روسیاه نشوم.

چه توصیه‌ای به بیرانوند داری؟به او می‌گویم سکوت کن و جواب نده. اگر جواب بدهی، آن بالایی تقدیرت را طور دیگری رقم می‌زند. او خودش بهترین‌ها را برای تو رقم می‌زند. دلت شکسته است، چون پای مادرت وسط بود.

نکته جالب: هاشمی‌نسب در دوران حضورش در استقلال، 12 گل به ثمر رساند و در یکی از دربی‌های معروف با گلزنی مقابل پرسپولیس، به نماد یک بازیکن جنگجو و تاثیرگذار تبدیل شد.

قبول نداری نحوه جدایی بیرانوند دل خیلی از هواداران پرسپولیس را شکست؟بیرانوند عشقش کشید از آن تیم برود. زندگی شوخی بردار نیست و این حرف‌ها را ندارد. فوتبال حرفه‌ای است و تصمیم گرفت به تیم دیگری برود.

بالاخره پرسپولیس به او همه چیز داد و بحث عشق و تعصب هم مطرح است.تعصب به چه چیزی؟ آیا علی دایی تعصب نداشت؟ به دایی هم با شدت کمتری ناسزا گفتند. مهدی مهدوی‌کیا چطور از پرسپولیس رفت؟ حمید استیلی چطور؟ این سرنوشت برای گُنده‌ها نیز تکرار شده است. از کدام عشق حرف می‌زنید؟ دایی که اسطوره بود، زیر تیغ فحاشی‌ها رفت. لطفا این قضیه را ماست مالی نکنید. روزی عادل فردوسی‌پور در برنامه‌اش گفت دوست داریم قشنگی‌های فوتبال را ببینیم، اگر قشنگی می‌خواهید دنبال هاشمی‌نسب‌ها نباشید!

بوک میکرهای جدید

اخبار اخیر
qwe
5 روز ago

© Copyright 2025 | sabaplan.net