
هواداران ذوبآهن در جریان دیدار با خیبر خرمآباد به مدیرعامل جدید باشگاه خود تبریک گفتند.
به گزارش sabaplan.net، چند روز قبل بود که علی احسانی جایگزین نیما نکیسا روی صندلی مدیرعاملی باشگاه ذوبآهن اصفهان شد. احسانی که در گذشته هم مدیریت ذوبآهن را برعهده داشت، بار دیگر به این سمت رسیده و کار خود را جلو میبرد.
در اولین بازی که ذوبآهن با مدیرعاملی احسانی به میدان رفت، هواداران این تیم که نسبت به آینده باشگاه خود نگران هستند بنرهایی را به ورزشگاه فولادشهر بردند تا ضمن خوشامدگویی به مدیرعامل تازهوارد، برخی انتظارات خود را هم بیان کنند.
هواداران ذوبآهن امیدوار هستند با توجه به زیان انباشته باشگاه خود، مشکلات مربوط به بدهیهای پرتعداد برطرف شود. این تیم با مدیران جدید به روزهای خوب خود در گذشته که نایب قهرمانی آسیا را نیز به دست آورد، برگردد.
نکته جالب: ذوبآهن در سال ۱۳۸۹ به عنوان نایب قهرمانی آسیا دست یافت و همچنین در همان سال به فینال جام حذفی رسید که در نهایت با شکست در برابر پرسپولیس، نایب قهرمان شد.
آمار جالب: علی احسانی در دوره قبلی مدیریت خود در ذوبآهن، توانست تیم را به لیگ قهرمانان آسیا برساند و همچنین باشگاه را از بدهیهای زیاد نجات دهد.
نظرات هواداران: برخی از هواداران در اینترنت نوشتهاند: “امیدواریم که احسانی بتواند باشگاه را از بحرانهای مالی نجات دهد و ما را به روزهای افتخار بازگرداند.”