جواب کمپانی به نویر: فرمت جدید همین است

صفحه اصلی \ اخبار \ جواب کمپانی به نویر: فرمت جدید همین است


<h1><span class=جواب کمپانی به نویر: فرمت جدید همین است

“>

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، به اظهارات مانوئل نویر درباره شرایط این تیم در لیگ قهرمانان واکنش نشان داد. به گزارش sabaplan.net، بایرن مونیخ شب گذشته در آخرین دیدار از مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه خانگی و با حمایت هوادارانش روبروی براتیسلاوا به میدان رفت و موفق شد با نتیجه ۱-۳ برابر این تیم به پیروزی برسد و راهی مرحله پلی آف این مسابقات شود.

نویر پس از پایان این بازی در گفت‌وگویی مدعی شده بود که بایرن مونیخ شایستگی حضور در جمع هشت تیم برتر جدول رده‌بندی لیگ قهرمانان اروپا را نداشت و حضورش در مرحله پلی آف و تلاش برای قرار گرفتن در جمع ۱۶ تیم برتر کاملا درست بود و این موضوع واکنش کمپانی را به همراه داشت.

سرمربی بایرن در پاسخ به این سوال در حالی که کمی شوکه به نظر می‌رسید گفت: «ما باید شش بازی از هشت بازی را با پیروزی پشت سر می‌گذاشتیم. فقط توانستیم در پنج بازی برنده شویم. در نهایت همه چیز منصفانه است. من فکر می‌کنم ما تلاش کردیم اما فرمت این مسابقات هم به شکلی طراحی شده بود که این موقعیت را ایجاد کند. ما تنها تیمی نیستیم که حالا مجبور هستیم در این دو بازی اضافه به میدان برویم.»

اطلاعات جالب:

  • بایرن مونیخ در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در ۵ بازی برنده شده و یک بازی را مساوی کرده است.
  • این فصل از لیگ قهرمانان شاهد فرمت جدید با ۳۶ تیم در مرحله گروهی بوده است که به تیم‌ها فرصت بیشتری برای راه‌یابی به مرحله پلی آف می‌دهد.
  • در یک نظرسنجی آنلاین در sabaplan.net، ۶۲% از کاربران معتقدند که فرمت جدید لیگ قهرمانان اروپا نیاز به بازنگری دارد.
  • بایرن مونیخ در تاریخ این رقابت‌ها شش بار به مقام قهرمانی رسیده است، بیشتر از هر تیم دیگری از آلمان.


© Copyright 2025 | sabaplan.net