تو یک جوانمرد هستی عباس علی‌اکبری!

صفحه اصلی \ اخبار \ تو یک جوانمرد هستی عباس علی‌اکبری!
تو یک جوانمرد هستی عباس علی‌اکبری!

یک بازیکن ناشناخته در فوتبال ایران با حرکتی آنی تحسین علاقه‌مندان و هواداران را برانگیخت.

به گزارش سبا پلن، هفته سوم رقابت‌های لیگ دو در کرج. کمتر کسی از هواداران فوتبال دل به این مسابقات می‌دهد مگر آنکه تیم متعلق به شهری باشد که فوتبال را در آنجا نمایندگی کند. اما حتی در این صورت هم خبرهای مربوط به لیگ دو کمتر توسط خبرنگاران پوشش داده می‌شود اما از شانس خبرنگار سبا پلن، او از روی سکو شاهد یک اتفاق ویژه در این مسابقه کم تماشاچی است که ویدئوی آن خیلی سریع تبدیل به پربیننده‌ترین پست‌های اینستاگرامی می‌شود.

اما اتفاق چه بود؟ در دقیقه 66 در حالی که عباس علی‌اکبری، مهاجم فرد، برای گلزنی در شرایط تک به تک به سمت گل حریف پیش می‌رفت، پای مدافع شاهین گرفت تا او روی زمین بیفتد و متعاقب آن هم علی‌اکبری توپ را بیرون بزند. کاری که با تحسین ویژه و فریادهای گزارشگر بازی و البته تشکر بازیکنان زمین و گلر حریف از او همراه بود، یک حرکت جوانمردانه واقعی که ارزش فوق‌العاده‌ای داشت. علی اکبری یک بازیکن کم‌تر شناخته شده در فوتبال ایران است که حالا به واسطه این حرکت نام خود را برجسته کرده و تحسین‌کنندگان بسیاری دارد.

او در پایان مسابقه بدون آنکه حرکت خود را چندان بزرگ کند، به سبا پلن می‌گوید: «توپ که پشت دفاع افتاد، پای وحید سروری سُر خورد و فکر کنم از ناحیه همسترینگ آسیب دید و نتوانست به کارش ادامه دهد و روی زمین افتاد. در آن شرایط اصلا جوانمردانه نبود که من به حرکتم ادامه دهم و تک به تک شوم و خلق موقعیت کنم و یا گل بزنم.»

مهاجم فرد عقیده دارد خدا پاداش این حرکت جوانمردانه او را در همین بازی داده است، جایی که او موفق شد گل سوم بازی را برای تیمش به ثمر برساند. علی‌اکبری می‌گوید: «آن لحظه تصمیم گرفتم توپ را به بیرون بزنم و خدا هم به من کمک کرد. به نظرم این که در آن لحظه و آن فضای پر استرس توانستیم گل سوم را بزنیم پاداش حرکتی بود که مراعات حال حریف را کردم.»

از او سوال می‌کنیم که در لحظه بیرون زدن توپ به چیز خاصی فکر کردی یا نه. عباس که حالا با خبرنگار ما خودمانی شده در پاسخ به سوال او که آیا فکر می‌کند این حرکتش مورد تقدیر قرار بگیرد هم گفت: «واقعا به هیچ چیز فکر نکردم و فقط حرف دلم را گوش کردم. فارغ از هر نتیجه‌ای که در پایان بازی به دست می‌آمد آن کار را کردم و اصلا این چیزها برایم مهم نبود. اگر الان زمان برگردد باز هم این کار را می‌کنم.»

او در واکنش به اینکه شاید این حرکتش از سوی فیفا مورد تقدیر قرار گیرد، جواب داد: «همین که آن توپ را به بیرون زدم و از روی سکوها شنیدم که هواداران برای مادرم دعا کردند باارزش‌ترین اتفاقی بود که می‌توانست در این بازی برایم رقم بخورد.»

مصاحبه ما در همین‌جا به پایان می‌رسد. وقتی که به طرز خاصی حال همه بهتر است، حتی بازنده‌ها که مشغول تشویق حریف‌اند.

نکات جالب:

  • عباس علی‌اکبری در طول دوران حرفه‌ای خود تنها 2 گل در لیگ دو به ثمر رسانده است.
  • این حرکت جوانمردانه بیش از 100 هزار بار در اینستاگرام دیده شده است.
  • کاربران اینترنتی با تحسین این حرکت، عباس را به عنوان الگوی جوانمردی در فوتبال معرفی کرده‌اند.
  • عباس علی‌اکبری قبلاً در تیم‌های پایه پرسپولیس بازی کرده و به خاطر استعدادش شناخته شده بود.
  • یکی از کاربران اینستاگرام نوشت: “این حرکت عباس، یادآور جوانمردی‌های گذشته فوتبال ایران است.”
  • این حرکت جوانمردانه باعث شده که عباس در صدر جستجوهای گوگل در ایران قرار گیرد.
  • باشگاه فرد به علی‌اکبری پاداش ویژه‌ای برای این حرکت اعطا کرده است.
  • کارشناسان فوتبال معتقدند این حرکت می‌تواند به بازگشت فرهنگ اخلاق در ورزش کمک کند.

عکس: سعید سعیدی

نظرسنجی

در یک مبارزه چه چیزی مهم‌تر است؟

View Results

Loading ... Loading ...

بوک میکرهای جدید

© Copyright 2025 | sabaplan.net