تلویزیون رئال: قهرمانی در لیگ کثیف سخت است!

صفحه اصلی \ اخبار \ تلویزیون رئال: قهرمانی در لیگ کثیف سخت است!
تلویزیون رئال: قهرمانی در لیگ کثیف سخت است!

تلویزیون رسمی رئال مادرید پس از اخراج جود بلینگام و تساوی مقابل اوساسونا به شدت به داور بازی و کمیته داوران لالیگا تاخت و آن‌ها را فاسد خطاب کرد.

به گزارش sabaplan.net، رئال مادرید در هفته بیست و چهارم لالیگا به مصاف اوساسونا رفت و بار دیگر جنجال داوری در مسابقات باشگاهی اسپانیا برپا شد. رئال در این بازی که با تساوی 1-1 به پایان رسید به اخراج جود بلینگام اعتراض داشت و اعتقاد دارد که خطای پنالتی روی وینیسیوس اعلام نشده است.

مدعی عنوان قهرمانی لالیگا از سهل‌انگاری مونوئرا مونترو، داور مسابقه، در صحنه‌های مهم این بازی گلایه دارد. طبق معمول، آن‌ها از طریق تلویزیون رئال مادرید، به تیم داوری حمله کردند.

در بیانیه تلویزیون رئال مادرید هنگام برگزاری بازی آمده بود:

“در محوطه جریمه روی بازیکنان ما خطا می‌شود، اما مونوئرا مونترو پنالتی اعلام نمی‌کند. در روز پرونده نگریرا، مونوئرا دارد قدیس حامی‌اش را گرامی می‌دارد. تجلیل از نگریرا در دومین سالگردش فوق‌العاده است. اوساسونا می‌توانست بازی را با کمتر از 11 نفر تمام کند و حداقل دو یا سه پنالتی علیهشان اعلام شود. لیگ مدینا کانتالخو، تیباس، لوزانو… امروز همه‌چیز کاملاً عیان شد.”

پس از سوت پایان نیمه اول، کانال رسمی تلویزیون رئال مادرید بار دیگر به داور و کمیته داوران حمله کرد: “اگر شما یک داور هستید، باید بدانید که چگونه در موقعیت‌ها رفتار کنید. بورخوس بنگوئتشیا در بازی مقابل اتلتیکو و حالا مونوئرا مونترو برای قضاوت فینال کوپا دل ری رقابت می‌کنند. هر چه تعداد حرکات مقابل رئال مادرید بیشتر باشد، آن‌ها بیشتر رقابت می‌کنند. در لیگ قهرمانان ممکن است اشتباهاتی رخ دهد، اما این خسته کننده است. همه چیز علیه ماست.”

پس از بازی هم تلویزیون رئال مادرید نوشت: “دی بورخوس بنگوئتشیا بهترین بازیکن اتلتیکو مادرید بود و امروز مونوئرا بهترین بازیکن اوساسونا است. ادای احترام بزرگ مونوئرا مونترو به لیگ کثیف نگریرا و شکیبایی رئال مادرید برای ادامه بازی این لیگ مسخره. آن‌ها مقدس و قهرمان هستند. باید به مدینا کانتالخو تبریک گفت که ادای احترام او به نگریرا چقدر خوب پیش می‌رود. در این شرایط قهرمانی در لیگ بسیار سخت است.”

نکته جالب: آمار نشان می‌دهد که رئال مادرید در این فصل از لالیگا بیشترین تعداد دقایق بدون گل خورده را داشته است. همچنین، این تیم با 21 پیروزی در 24 بازی، بیشترین پیروزی را در این فصل ثبت کرده است.

کامنت‌های کاربران: یکی از کاربران در اینترنت نوشته است: “مونوئرا مونترو باید به عنوان بازیکن افتخاری اوساسونا معرفی شود!” دیگری نوشته: “به نظر می‌رسد که داوران لالیگا به اندازه کافی آموزش ندیده‌اند.”

نظرسنجی

در ورزش چه چیزی مهم‌تر است؟

View Results

Loading ... Loading ...

بوک میکرهای جدید

© Copyright 2025 | sabaplan.net