بلینگام: شکست دادن سیتی دشوار است

صفحه اصلی \ اخبار \ بلینگام: شکست دادن سیتی دشوار است
بلینگام: شکست دادن سیتی دشوار است

جود بلینگام، هافبک رئال مادرید، می‌گوید آن‌ها همیشه در سفر هستند و باید بازی‌های سختی را پشت سر بگذارند.

به گزارش “سبا پلن“، جود بلینگام، هافبک رئال مادرید گفته که فرمت جدید لیگ قهرمانان اروپا دشوار است و به انجام دو بازی اضافه در مرحله پلی آف برای رسیدن به دور یک هشتم نهایی واکنش نشان داد.

بلینگام پس از بازی رئال مادرید مقابل برست در هفته پایانی دور گروهی چمپیونزلیگ به موویستار پلاس گفت: “انجام چند بازی اضافی سخت است، جام حذفی، سوپرجام، لالیگا… به نظر می‌رسد که ما همیشه در سفر هستیم و بازی می‌کنیم و این کار دشواری است.”

رئال مادرید با وجود شکست 0-3 برست در آخرین بازی، نتوانست به طور مستقیم به مرحله یک هشتم نهایی صعود کند.

بلینگام درباره این دیدار گفت: “بازی خوبی بود، چه به صورت انفرادی و چه به صورت تیمی. موقعیت‌ها و خط دفاعی تیم را به خوبی مدیریت کردیم. بازیکنان ما در خط حمله عملکرد خوبی داشتند، بنابراین عالی بود.”

رئال مادرید قبل از مرحله یک هشتم نهایی باید در مرحله پلی آف بازی کند و منچسترسیتی و سلتیک رقبای احتمالی آن‌ها هستند.

بلینگام درباره حریف احتمالی رئال مادرید گفت: “منچسترسیتی دوران سختی را پشت سر می‌گذارد، اما آن‌ها تیمی با کیفیت هستند. اگر مقابل سیتی بازی کنیم شکست دادن آن‌ها دشوار خواهد بود، اما سلتیک شایستگی حضور در این مرحله را دارد چون آن‌ها خیلی خوب کار کرده‌اند.”

اطلاعات جالب

  • آمار: رئال مادرید در فصل جاری لیگ قهرمانان اروپا 6 بازی انجام داده است و در 4 بازی پیروز شده و 2 بازی را واگذار کرده است.
  • حقایق جالب: جود بلینگام جوان‌ترین بازیکنی است که در سال 2023 در لیگ قهرمانان اروپا گلزنی کرده است.
  • نظرات کاربران: در فضای مجازی، بسیاری از هواداران رئال مادرید به عملکرد تیم خود در بازی مقابل برست اعتراض دارند و معتقدند که باید تغییراتی در ترکیب تیم ایجاد شود تا در مرحله پلی آف بهتر ظاهر شوند.

بوک میکرهای جدید

© Copyright 2025 | sabaplan.net