بازگشت مربی استقلالی به لیگ دو

صفحه اصلی \ Новости \ بازگشت مربی استقلالی به لیگ دو
 بازگشت مربی استقلالی به لیگ دو

محمد نیک سیرت هدایت تیم امید تهران را بر عهده گرفت.

به گزارش سباپلن، تیم امید تهران که در مسابقات لیگ دو شرایط متوسطی دارد، با نظر مدیران باشگاه، تغییراتی روی نیمکت خود ایجاد کرد. بر این اساس محمد نیک سیرت به عنوان سرمربی جدید این تیم و جانشین جهانبخش جعفری انتخاب شد.

نیک سیرت که در کنار مهدی پاشازاده تجربیات خوبی از مربیگری در لیگ دو دارد و سابقه هدایت آریو اسلامشهر را داشته، حالا نفر اول نیمکت امید تهران است. او در دوران بازیگری خود به عنوان بازیکن استقلال، ۱۲۰ بازی در لیگ برتر انجام داده و ۱۵ گل به ثمر رسانده است. نیک سیرت در سال ۱۳۸۶ به عنوان بهترین مدافع فصل انتخاب شد.

محمد نیک سیرت بهترین دوران فوتبال خود را در استقلال سپری کرده و در عرصه مربیگری نیز کارنامه قابل قبولی از خود به جای گذاشته است. او این هفته باید با تیم جدیدش در چالوس با نیکاپارس دیدار کند.

امید تهران که تیمی تازه تاسیس است، تا به اینجای فصل جاری در گروه دوم مسابقات لیگ دو با ۱۲ امتیاز از ۱۳ مسابقه در رده دهم جدول چهارده تیمی قرار دارد. در بازی‌های اخیر این تیم، هواداران در شبکه‌های اجتماعی به طور گسترده‌ای به امید تهران ابراز علاقه کرده‌اند و امیدوارند که با حضور نیک سیرت، شرایط تیم بهبود یابد.

جالب است بدانید:
– تیم امید تهران تنها تیم لیگ دو است که هیچ بازیکن خارجی در ترکیب خود ندارد.
– نیکاپارس، حریف بعدی امید تهران، در ۷ بازی اخیر خود شکست نخورده است.

بوک میکرهای جدید

اخبار اخیر
qwe
2 روز ago

© Copyright 2025 | sabaplan.net