انتخاب مجدد تفکری به عنوان رئیس هیئت فوتبال یزد

صفحه اصلی \ اخبار \ انتخاب مجدد تفکری به عنوان رئیس هیئت فوتبال یزد
دسته‌بندی نشده
انتخاب مجدد تفکری به عنوان رئیس هیئت فوتبال یزد

امیر فرشاد تفکری بار دیگر به عنوان رئیس هیئت فوتبال استان یزد انتخاب شد.

به گزارش sabaplan.net، مجمع انتخاباتی هیئت فوتبال استان یزد صبح امروز پنجشنبه برگزار شد و فرشاد تفکری توانست با کسب اکثریت آرا پیروز این انتخابات شود.

در این مجمع که در حضور مهدی تاج، رئیس و طهمورث حیدری، رئیس کمیته امور استان‌ها و عضو هیئت رئیسه و بهرام رضاییان دیگر عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برگزار شد، امیر فرشاد تفکری و مجتبی بی‌طرف ثانی برای تصدی صندلی ریاست هیئت فوتبال یزد نامزد بودند.

در نهایت، تفکری با کسب ۲۸ رای از ۳۱ رای مآخوذه بار دیگر به عنوان رئیس هیئت فوتبال این استان معرفی شد. همچنین، مهدی دستجردی با ۳۱ رای، سرور السادات هاشمی با ۲۸ رای به عنوان نواب رئیس و ابراهیم احمدی با ۲۹ رای به عنوان نماینده هیئت‌های استان در هیئت رئیسه هیئت فوتبال یزد معرفی شدند.

نکات جالب و آماری:

  • تفکری در طول دوران ریاست خود، موفق به کسب ۱۷ عنوان قهرمانی برای تیم‌های استان یزد شده است.
  • یزد به عنوان یکی از قدیمی‌ترین شهرهای ایران، سابقه طولانی در فوتبال دارد و اولین باشگاه فوتبال در این شهر در سال ۱۳۰۸ تأسیس شده است.
  • در فضای مجازی، بسیاری از کاربران از انتخاب مجدد تفکری استقبال کرده‌اند و او را به عنوان یک رهبر توانمند برای پیشرفت فوتبال در یزد می‌دانند.
  • یزد در سال ۱۴۰۰ میزبان مسابقات کشوری فوتبال نوجوانان بوده است.

نظرسنجی

کدام تورنمنت مهیج‌تر است؟

View Results

Loading ... Loading ...
© Copyright 2025 | sabaplan.net