اتفاقات پرسپولیس-تراکتور تقصیر تماشاگرنماها بود

صفحه اصلی \ اخبار \ اتفاقات پرسپولیس-تراکتور تقصیر تماشاگرنماها بود
اتفاقات پرسپولیس-تراکتور تقصیر تماشاگرنماها بود

معاون مسعود پزشکیان در مورد حواشی پیش آمده در بازی پرسپولیس و تراکتور صحبت کرد.

به گزارش sabaplan.net، شهرام دبیری، معاون پارلمانی مسعود پزشکیان، در حاشیه همایش جوانان در تبریز گفت: برنامه دولت این است که به سازمان‌های مردم نهاد بیشتر اعتماد کند و همکاری بیشتری داشته باشد. امیدواریم در عرصه‌های مختلف، جوان‌ها بتوانند کمک کنند. در همه زمینه‌ها تلاش خواهیم کرد در راستای اجرای برنامه‌های مربوط به گام دوم انقلاب، گام‌های خوبی برداریم و به جوان‌ها بیشتر از گذشته اعتماد کنیم و با مشارکت مردم بتوانیم ایران‌مان را بهتر از گذشته بسازیم.

دبیری در مورد اتفاقات بازی پرسپولیس و تراکتور اظهار داشت: خیلی از طرفداران تیم‌ها هستند که همه مسائل را رعایت می‌کنند. هواداران پرشوری در کشور داریم که در دنیا بی نظیر هستند، ولی تعدادی هم هستند که متاسفانه رعایت نمی‌کنند و همین موضوع باعث می‌شود به ورزش صدمه بزنند. امیدوارم که تمام لیدرهای تیم‌ها خودشان نظارت کنند و اجازه ندهند تماشاگرنماها محیط ورزش را آلوده کنند. ما هم امیدواریم در این زمینه برنامه‌ریزی فرهنگی خوبی شود.

دبیری در پاسخ به این سوال که آیا آنها به دو باشگاه تذکر دادند یا خیر؟ گفت: ما مستقیما تذکر ندادیم، ولی این کاری است که خود باشگاه‌ها هم می‌توانند فرهنگ‌سازی کنند.

او در مورد موضع مسعود پزشکیان در خصوص این اتفاقات گفت: آقای دکتر همیشه مردم را به اخلاق‌مداری دعوت کردند و خودشان هم این را در عمل نشان دادند. امیدوار هستیم با برنامه‌ریزی خوب در آینده شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

نکته جالب:

در این بازی، پرسپولیس با ۷ امتیاز از ۹ بازی انجام شده، در رده سوم جدول لیگ برتر قرار دارد، در حالی که تراکتور با ۵ امتیاز در رده هشتم است. این بازی نیز یکی از پرتماشاگرترین بازی‌های فصل بوده و بیش از ۸۰ هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند. همچنین، طبق نظرسنجی‌های انجام شده در شبکه‌های اجتماعی، بیش از ۶۰ درصد کاربران معتقدند که برخورد با تماشاگرنماها باید جدی‌تر و با تدابیر قانونی همراه باشد تا از تکرار چنین حواشی جلوگیری شود.

نظرسنجی

رانندگان افسانه‌ای: چه کسی بهتر است؟

View Results

Loading ... Loading ...

بوک میکرهای جدید

© Copyright 2025 | sabaplan.net