آنچلوتی: بلینگام توهین نکرد، داور اشتباه متوجه شد

صفحه اصلی \ اخبار \ آنچلوتی: بلینگام توهین نکرد، داور اشتباه متوجه شد
آنچلوتی: بلینگام توهین نکرد، داور اشتباه متوجه شد

کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، می‌گوید که داور متوجه منظور جود بلینگام نشد و او را به اشتباه اخراج کرد.

به گزارش sabaplan.net، رئال مادرید در بازی هفته بیست و چهارم لالیگا به مصاف اوساسونا رفت و در شب اخراج جود بلینگام، با نتیجه 1-1 به تساوی دست پیدا کرد. این تساوی، پنجمین تساوی رئال مادرید در این فصل بود.

در جریان این بازی، بازیکنان رئال و همچنین کارلو آنچلوتی به تصمیمات داوری در صحنه‌های مشکوک اعتراض داشتند که همین باعث اخراج بلینگام و اخطار برای آنچلوتی شد. بلینگام که تنها 19 سال دارد، در این فصل 12 گل برای رئال مادرید به ثمر رسانده است.

آنچلوتی در کنفرانس مطبوعاتی پس‌ از بازی گفت: “این بازی را از نظر فوتبالی خوب شروع کردیم و با یک بازیکن کمتر به خوبی به پایان رسیدیم.”

نکات جالب درباره جود بلینگام:

  • جود بلینگام، با 19 سال سن، به عنوان یکی از بااستعدادترین بازیکنان جوان در فوتبال اروپا شناخته می‌شود. او در سال 2020 به عنوان بهترین بازیکن جوان بوندس‌لیگا انتخاب شد.
  • در این فصل، بلینگام به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی رئال مادرید ظاهر شده است، و در چندین بازی با پاس‌های کلیدی و گل‌های حساس، توجه همگان را به خود جلب کرده است. در بازی‌های اخیر، او به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شده است.

اخراج بلینگام؟

می‌خواهم درباره کارت قرمز بلینگام صحبت کنم. فکر کنم داور انگلیسی را به خوبی متوجه نشد. او گفت سر به سر من نگذار، نگفت دهانت را ببند یا خفه شو. داور آن را اشتباه ترجمه کرد، آن چیزی که بلینگام به انگلیسی گفت در اسپانیایی نباید چیز دیگری ترجمه شود. طبق گزارش‌ها، داوران لالیگا در این فصل بیش از 100 کارت قرمز نشان داده‌اند.

نظرات کاربران:

  • یک کاربر در شبکه‌های اجتماعی نوشته است: “بلینگام بهترین بازیکن جوان این نسل است، او هیچ‌گاه توهین نمی‌کند.”
  • کاربر دیگری اظهار داشت: “این اخراج اشتباه بود، داوران باید به زبان انگلیسی مسلط باشند.”

داوری؟

در این سه بازی اخیر اتفاقاتی افتاده که همه آن‌ها را دیده‌اند و نمی‌خواهم چیزهای بیشتری اضافه کنم چون می‌خواهم در بازی بعدی روی نیمکت باشم.

صحبت با بلینگام؟

من طرفدار صحبت با داور هستم نه بلینگام. او به او گفت: “اگر این یک خطا باشد، این یک پنالتی خواهد بود، سر به سر من نگذار”. کارت قرمز بلینگام ناشی از عصبی بودن داور بود. در مورد چه چیزی باید با بلینگام صحبت کنم؟ او هیچ کاری برای اخراج شدن نکرد، مطلقاً هیچ کاری، داور در ترجمه اشتباه کرد و هیچ چیز بیشتری در کار نبود. بلینگام در شبکه‌های اجتماعی به دلیل این اخراج مورد حمایت بسیاری از هواداران قرار گرفت.

شعارهایی علیه آسنسیو و وینیسیوس؟

فکر می‌کنم سازمانی متولی این امر است، ببینیم چه می‌شود.

اعتراض به داور؟

به او گفتم که یک خطای هند در محوطه جریمه صورت گرفته که باید در VAR بررسی شود. در این فصل، VAR بیش از 200 بار در لالیگا به کار گرفته شده است.

نظرسنجی

نظر شما درباره اخراج جود بلینگام چیست؟

آیا داور اشتباه کرده است؟

بله
خیر

نظرسنجی

در یک مبارزه چه چیزی مهم‌تر است؟

View Results

Loading ... Loading ...
© Copyright 2025 | sabaplan.net